Dankwoord voor Boy van Christianne

tn_thumbnail_img_8546-2

Via deze weg wil ik iedereen enorm bedanken die een donatie hebben gedaan voor de uitvaart van mijn allesie Boy Keyzer. Zonder jullie hadden we nooit zo’n mooi en waardig afscheid waar kunnen maken. Totaal is er een bedrag van ruim 3600 euro opgehaald. Hier hebben we ook de rouwkaarten van kunnen drukken. Ik ben jullie zeer dankbaar hiervoor.
Ook de supporters van ADO, Club Brugge, Legia en Juventus bedankt voor alles! De spandoeken, fakkels, shirtjes, sjaaltjes, kaarten en bloemstukken noem maar op. Zo mooi om te zien hoe geliefd hij was en is.
Nogmaals ontzettend bedankt, ook namens zijn familie en dierbaarste vrienden.
Hij zal altijd één van jullie blijven!
Met vriendelijke groet,
Christianne

Directe link:

2 Reacties op Dankwoord voor Boy van Christianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *