GRAAG AANDACHT VOOR HET VOLGENDE!!!!

Zoals velen van jullie waarschijnlijk al gehoord hebben is Boy Keyzer (37) ongeneeslijk ziek en hoogst waarschijnlijk komt hij op korte termijn te overlijden.

Boy komt als trouwe supporter al ruim 25 jaar bij onze club. De wat oudere kennen hem wel van het Zuiderpark achter de bar in het supportershome, en fansupport waar hij ook een tijdje hand- en spandiensten uitvoerden.

tn_foto
Iedereen zal begrijpen dat dit voor Boy en zijn familie een zware tijd is. Vrienden steunen hem met een graffiti op een van de muren in het Zuiderpark. De eerst volgende thuiswedstrijd zal er dan ook een actie voor hem zijn en een spandoek. De familie hoopt dat hij de eerste volgende thuiswedstrijd nog mag meemaken.

tn_thumbnail_img_8546-2

Helaas heeft hij en zijn familie niet de financiële mogelijkheden om hem een waardig afscheid te geven.

Velen hebben hun hart al laten spreken door mee te doen met de knuffelactie bij de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag en de inzamelactie voor Yank. Laten wij voor Boy Keyzer ook ons hart laten spreken en zorgen dat hij een waardig afscheid krijgt.

Elke donatie is welkom en zal zeer gewaardeerd worden door Boy, zijn familie en vrienden. De donatie mag gestort worden naar rekeningnummer NL62ABNA0885258983 t.n.v. M.G.H. vd Leur, onder vermelding van ‘Waardig afscheid Boy Keyzer’.

 

You’ll never walk alone!!

 

DELEN IS LIEF!

Directe link:

7 Reacties op GRAAG AANDACHT VOOR HET VOLGENDE!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *