ADO Den Haag-supporters genomineerd voor FIFA Fan Award!

Wij zijn erg trots om te melden dat de ADO Den Haag-supporters zijn genomineerd voor de eerste editie van de FIFA Fan Award! Dit is een prijs die wordt uitgereikt aan een fanactie van afgelopen jaar, die op een bepaalde manier erg tot de verbeelding heeft gesproken. Het moment waar onze supporters voor zijn genomineerd, is de knuffelactie bij de wedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip. Daarbij gooiden fans in het uitvak honderden knuffels naar het vak eronder, waar zieke kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis door Feyenoord waren uitgenodigd om de wedstrijd te bekijken. Deze geweldige actie ging de hele wereld over.

knuf

Tot en met 9 januari kun je je stem uitbrengen op onze supporters via adodenhaag.nl/fanaward.

De andere genomineerden zijn Liverpool- en Dortmund-fans die samen ‘You’ll Never Walk Alone’ zongen vanwege het feit dat het 27 jaar geleden was dat de Hillsborough-ramp plaatsvond. Ook de supporters van IJsland zijn genomineerd, vanwege hun inmiddels bekende ‘schreeuw-klap’ aanmoediging na afloop van de verloren kwartfinale op het EK tegen Frankrijk.

Op 9 januari, tijdens het FIFA-gala in Zürich, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Directe link:

1 reactie op ADO Den Haag-supporters genomineerd voor FIFA Fan Award!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *