Dubbele nominatie voor Haags Sportgala

De genomineerden voor het op 23 januari te houden Haags Sportgala 2016 zijn vandaag bekend gemaakt. ADO Den Haag Vrouwen is genomineerd voor Sportploeg van het jaar. Het trainersduo Marcel Valk en Alex Scholte is genomineerd voor de categorie coach van het jaar. Eerder op 16 januari 2013 werden ADO Den Haag Vrouwen en de toenmalige coach, Sarina Wiegman op het Haags Sportgala uitgeroepen tot Sportploeg en Sportcoach van het jaar 2012.

sportgala-bordermaker

Stemmen
Je kunt vanaf vandaag tot en met 9 januari je stem uitbrengen door hier te klikken.  Tijdens het gala in het AFAS Circustheater op maandagavond 23 januari, dat live zal worden uitgezonden op TV West, zal bekend worden gemaakt wie er heeft gewonnen.

p1430969-bordermaker
Genomineerden in de categorieën Sportploeg en -coach
ADO Den Haag Vrouwen neemt het bij de Sportploeg van het jaar op tegen het succesvolle beachvolleybalduo Brouwer en Meeuwsen en Haag Atletiek. In de categorie Coach nemen Marcel Valk en Alex Scholte het op tegen Paul Wernert van Haag Atletiek en beachvolleybalcoach Gijs Ronnes.Voor meer informatie over de genomineerden klik je hier.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *