ADOjournaal met Marvin tegen MS

marvin-en-alberto-bordermaker

Marvin Pieneman wordt samen met zijn zus Mariska geboren op 9 februari 1990 in Voorburg. Marvin heeft dan al een oudere broer Erwin. Hij groeit op in Leidschendam en heeft een onbezorgde jeugd en met name voetbal is zijn lust en zijn leven. Hij begint zijn voetbalcarrière bij SEV en maakte overstappen naar Tonegido en RKAVV om op zijn 22ste terug te keren bij zijn jeugdliefde SEV.
Het voetballen wordt echt serieus op zijn 16e waarbij hij het schopt tot de hoofdklasse. Daarin wordt hij ook een aantal keer kampioen. In 2013 speelt hij nog steeds op hoog niveau toen hij merkte dat er fysiek iets niet klopt. Diverse doktersbezoeken en onderzoeken verder kreeg hij uiteindelijk in juni 2014 te horen dat hij de ziekte Multiple Sclerose heeft. Welke vorm en daarmee de ontwikkelingssnelheid zijn dan nog niet bekend.

Het ADOjournaal had een babbel met Marvin.

Ga voor meer info naar marvintegenms.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *