ADOjournaal met geslaagde derde editie Azivo ADO Den Haag G-toernooi

Woensdagmiddag vond in het Kyocera Stadion alweer de derde editie van het Azivo ADO Den Haag G-toernooi plaats. Ruim honderd kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking konden tijdens dit toernooi hun voetbalkunsten vertonen. Daarbij ging het nog boven de sportieve prestaties om de ‘fairplay’. Het mooiste aan alles was nog dat in ieder van de tien teams voetballers van ADO Den Haag meededen! Zowel van de mannen- als de vrouwenselectie.

p1540302-bordermaker

Nadat Lex Schoenmaker het toernooi officieel had geopend, gingen de wedstrijden van start. Ondanks dat de tempratuur wat aan de frisse kant was in het stadion ging het er fanatiek aan toe. En het plezier droop er bij iedereen vanaf. Al met al een zeer geslaagde dag!

p1540377-bordermaker

Fred Zuiderwijk die als speaker alle deelnemers en toeschouwers door de dag heen had geloodst, gaf voor de prijsuitreiking het woord aan Wethouder Rabin Baldewsingh en Bas Muijs. De prijzen voor de plaatsen 1 t/m 3 werden verdeeld over respectievelijk de Inspecteur S. de Vriesschool, de Bernardusschool en VV WIK. Ondanks dat alle teams wat betreft de trainer Zeljko Petrovic in aanmerking kwamen voor de Azivo Fairplay Cup, werd deze prijs dit jaar toegekend aan het team van VV UDO.

p1540445-bordermaker

Het Azivo ADO Den Haag G-toernooi 2016 werd mede mogelijk gemaakt door:
Azivo, SGK, Albert Heijn, ROC Mondriaan, Rodi Media, Van der Velde ’t Veentje Verhuizingen, Domburg Sportprijzen Holland en SZEH.

Tekst : adodenhaag.nl

Foto’s : Alberto

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *