ADOjournaal met ADO KIDS voetbaltoernooi: en Sinterklaas nieuws

Op maandag 17 oktober stond het ADO KIDS voetbaltoernooi op het programma in het Kyocera Stadion. Ruim 130 ADO KIDS beleefden een dag om nooit te vergeten, want zij mochten samen met Édouard Duplan, Wilfried Kanon, Ruben Schaken en Ernestas Setkus voetballen!

p1550148-bordermaker

De kinderen werden op leeftijd onderverdeeld in twee poules met elk vijf teams. De wedstrijden waren behoorlijk spannend en er vielen regelmatig mooie doelpunten. De mooiste goal van de middag werd gescoord uit een vrije trap. De bal belandde met een mooie krul in de kruising.

p1550105-bordermaker

Eén van de deelnemers had zelfs twee taken. De eerste twee wedstrijden scoorde hij als diepe spits drie doelpunten en de andere wedstrijden was hij de man op het doel. Een aantal andere KIDS zagen het na twee verloren wedstrijden niet meer goedkomen. Zij vonden eigenlijk dat de ‘lange’ keeper Ernestas Setkus het doel moest bewaken.

p1550122-bordermaker

Na afloop van de wedstrijden konden de deelnemers wat foto’s en handtekeningen van de spelers scoren. Hierna was het tijd voor de officiële prijsuitreiking.

p1550195-bordermaker

Ook vandaag was meedoen aan het toernooi belangrijker dan winnen en daarom hebben alle deelnemers een mooie medaille gekregen en konden zij vol trots richting huis afreizen. Zie hieronder een fotoverslag en een video van de heerlijke middag.

De ouders wisten ook de tribune te vinden.

p1550151-bordermaker

Tekst : adodenhaag.nl

Foto’s : Alberto

Ook een babbel met Dennis van de kids club, er zijn nog een paar gratis kaarten voor het feest.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *