Rabobank Regio Den Haag en ADO Den Haag Vrouwen verlengen samenwerking

Voetbal van groot belang als verbindende factor in Haagse maatschappij

img_5537psd1-bordermaker
Den Haag – 27 september 2016
Omdat de samenwerking in het afgelopen seizoen beide partijen heel goed is bevallen, zijn Rabobank Regio Den Haag en ADO Den Haag Vrouwen op dinsdag 27 september overeengekomen om de samenwerking nog minimaal een seizoen voort te zetten. Met het verlengen van de overeenkomst benadrukt Rabobank Regio Den Haag het belang van voetbal als verbindende factor in de Haagse maatschappij. Sinds de oprichting van de Eredivisie Vrouwen in 2007 speelt ADO Den Haag Vrouwen op het hoogste vrouwenvoetbal niveau van Nederland en daarmee zijn zij één van de vier Eredivisieclubs van het allereerste uur. In de relatief korte historie hebben zij bewezen tot de absolute top van het Nederlandse vrouwenvoetbal te behoren. Afgelopen seizoen wist ADO Den Haag Vrouwen voor de derde maal beslag te leggen op de KNVB beker, terwijl Jong ADO Den Haag Vrouwen promoveerde naar het hoogste amateurniveau.
Maatschappelijke rol Rabobank ondersteunt in Nederland sport in de breedste zin van het woord. Daarbij doen zij er alles aan om sporttalent te ontwikkelen. Tevens wil Rabobank in haar sponsorbeleid de maatschappelijke rol die het heeft benadrukken, door bij te dragen aan initiatieven die het maatschappelijk gezien waard zijn. De verbinding met ADO Den Haag Vrouwen is dan ook een logische aldus Marie-Leontine de Graaf, Rayondirecteur Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen van Rabobank Regio Den Haag: “Enerzijds stellen wij de moeite die ADO Den Haag Vrouwen stopt in het ontwikkelen van talent, en de daarmee behaalde successen, erg op prijs. Anderzijds verbinden wij ons ook graag aan hun maatschappelijke stichting die letterlijk en figuurlijk meiden en vrouwen stimuleert om in beweging te komen.”
Clinics in de regio De Haagse club is bijzonder verheugd met de nieuwe overeenkomst. Kees Punt, voorzitter van de Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal: “We waarderen de steun die de Rabobank geeft enorm en hopen met de samenwerking nog meer meiden en vrouwen enthousiast te krijgen voor het vrouwenvoetbal in de regio. Als onderdeel van de overeenkomst gaat ADO Den Haag Vrouwen op aanwijzing van de Rabobank, een aantal clinics in de regio verzorgen.”
Over Rabobank Regio Den Haag Rabobank Regio Den Haag is een grote stadsbank binnen de Rabobank groep en is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Het werkgebied omvat Benthuizen, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer, een grote gevarieerde regio met circa 650.000 inwoners. Rabobank Regio Den Haag wil samen met haar klanten hun leef- en werkomgeving sterker maken en ondersteunt daarom in de regio op het gebied van leefbaarheid in zorg en wonen, economische vitaliteit, duurzaamheid en het voedselvraagstuk. Door als coöperatieve bank kennis te delen en actief deel te nemen in de maatschappij, verbindt Rabobank Regio Den Haag de Haagse regio. Een aandeel in elkaar. Meer informatie over Rabobank Regio Den Haag kunt u vinden op www.rabobank.nl/regiodenhaag Noot voor de redactie, niet voor publicatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: B.V. ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Michelle van der Togt via telefoonnummer 06 – 14 27 37 61 of e-mail: michelle@adovrouwen.nl
Rabobank Regio Den Haag Vanessa Dobbe via telefoonnummer: 06 – 10 94 40 82 of e-mail: vanessa.dobbe@rabobank.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *