José San Román tekent voor twee jaar bij ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft de tweede aankoop van dit seizoen binnen. De Argentijn José San Román (27) heeft dinsdag een contract getekend voor twee seizoenen. De rechtsback, die ook in de belangstelling stond van clubs uit de Primera Division en Serie A, komt over van het Argentijnse Club Atlético Huracán, dat actief is in de hoogste competitie van het land en in het verleden vijf keer landskampioen werd. San Román wordt de eerste Argentijn in Haagse dienst. Hij gaat spelen met nummer 13.

P1460076-BorderMaker

San Román begon zijn professionele carrière in 2006 bij topclub River Plate. Daar kwam hij slechts één duel in actie alvorens hij een jaar later verkaste naar Tigre. Na 47 duels en één goal maakte San Román in 2010 de overstap naar San Lorenzo waarna de verdediger zijn heil ging zoeken in Europa bij het Spaanse Zaragoza alwaar de Argentijn in het tweede elftal speelde. In 2012 keerde San Román weer terug naar zijn geboorteland om achtereenvolgens uit te komen voor Godoy Cruz (48 wedstrijden), Arsenal de Sarandi (18 wedstrijden) en tot vorige maand dus Huracán (24 wedstrijden).

“Ik kijk er erg naar uit om voor deze mooie club te gaan spelen”, vertelt San Román. “Ik heb vernomen dat de supporters hier keiharde werklust van de spelers verwachten. Dat is een mentaliteit die wel bij mij past. Met mijn jarenlange ervaring denk ik van grote waarde te kunnen zijn voor ADO Den Haag. Ik besef dat er genoeg concurrentie voor mijn plek is, maar dat motiveert alleen maar om nog harder te werken. Ik heb veel zin in de komende twee jaar.

Bron : adodenhaag.nl

Foto : Alberto

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *