ADO Den Haag Open Dag 2016! de Foto’s

Wat een heerlijke dag was het weer; de Open Dag 2016 van ADO Den Haag! Iedereen, van heel jong tot oud, genoot in een fijn zomerzonnetje van de clinics, de geweldige optredens en natuurlijk de spelerspresentatie!

P1460450-BorderMaker

De clinics, ’s morgens in het Kyocera Stadion, werden gegeven door trainers uit de Jeugdopleiding van ADO Den Haag en speelsters van de ADO vrouwen. Ze waren al snel helemaal volgeboekt! De jonge spelers waren allemaal erg enthousiast en deden nog eens extra hun best, want alle ouders waren op de tribunes aanwezig om de kunsten van de kinderen te bekijken. Terwijl de clinics nog in volle gang waren, begon de Stadiontour. Iedereen kreeg daarbij een uniek kijkje achter de schermen. Van washok, kleedkamer tot het ADO Den Haag Museum.

P1460812-BorderMaker

Door het lekkere weer was het Heldenplein inmiddels aardig volgestroomd met supporters. De terrassen zaten vol en er stonden rijen bij alle kinderattracties. Diezelfde rijen waren te zien bij de andere kraampjes, zoals die van de Merchandise. Vele shirts en trainingspakken gingen er over de toonbank.

P1460849-BorderMaker

Rond 13.30 uur begon het echte hoogtepunt van de dag: de spelerspresentatie. De selectie kwam met een Cabriobus het Heldenplein op rijden. Daar werden ze bijna als kampioenen onthaald. Fred Zuiderwijk riep de spelers één voor één op het podium op. Voor iedereen had hij een persoonlijk woordje. Alle supporters hadden een daverend applaus over voor de spelers. Vooral bij de opkomst van Tom Beugelsdijk ging het dak eraf!

P1460874-BorderMaker

Direct na de spelerspresentatie schoten met name de jonge fans alle kanten van het Heldenplein op om een selfie met een speler te maken of een ouderwetse handetekening te scoren. Tot het einde van de middag bleven de spelers daar druk mee. Maar ze ondergingen het met een grote glimlach. En dat allemaal onder muzikale begeleiding van John West, DJ Matsoe Matsoe en DJ Bronx. Al met al een fantastische Open Dag!

Tekst : adodenhaag.nl
Foto’s : Alberto

Natuurlijk zijn er plaatjes geschoten, klik hier om naar het foto-album te gaan.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *