2 nieuwe gezichten op de training (Update)

2x-BorderMaker

Foto : Alberto

Links Ernestas Šetkus , die als het goed is gaat tekenen.

En rechts Tom Trybull, die op proef is.

Als er meer naar buiten komt melden we dat zo snel mogelijk.

Update :

ADO Den Haag trekt met Ernestas Setkus nieuwe keeper aan

P1460337-BorderMaker

Er is een nieuwe doelman aan de selectie van ADO Den Haag toegevoegd. Het gaat om de Litouws international Ernestas Setkus (31). De keeper komt over van het Turkse Sivasspor en tekent in Den Haag een contract voor twee seizoenen.

P1460364a-BorderMaker

De carrière van Setkus bestrijkt al meer dan tien jaar. Hij begon zijn loopbaan in 2005 bij Zalgiris in de hoofdstad van Litouwen Vilnius. Na 79 wedstrijden vertrok Setkus in 2009 naar FK Tauras Tauragé, de club waartegen ADO Den Haag twee jaar later zou uitkomen in de Europa League. Die duels maakte Setkus niet mee, want hij keerde in 2010 kortstondig terug bij Zalgiris om in datzelfde jaar een contract bij Olympiakos Nicosia op Cyprus te tekenen. Via het Bulgaarse Botev Plovdiv, Gomel uit Wit-Rusland, het Cypriotische Nea Salamina en Kerkyra uit Griekenland belandde Setkus vorig jaar bij Sivasspor. Daar kwam de doelman afgelopen seizoen tot 31 wedstrijden op het hoogste niveau in Turkije.

Setkus is tevens international van Litouwen. Voor dat land maakte hij op 25 maart 2011 zijn debuut in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Polen. Zijn laatste interland speelde Setkus op 1 juni van dit jaar tegen Letland. In totaal kwam de 1,90 meter lang keeper acht keer uit voor zijn land.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *