John Nieuwenburg nieuwe fysiektrainer ADO Den Haag

John NieuwenburgADO Den Haag heeft in de persoon van John Nieuwenburg (rechts op de foto) een nieuwe fysiektrainer gevonden. De 37-jarige Hagenaar volgt Nol Hornix (links) op, die inmiddels een functie heeft bij de voetbalbond van China.

 

Nieuwenburg is geen onbekende voor ADO Den Haag. Afgelopen seizoen fungeerde hij namelijk al als assistent van Hornix. Nieuwenburg liet een dermate goede indruk achter, dat de club hem nu heeft aangesteld als fysiektrainer. ADO Den Haag is zeer blij dat het iemand met de kwaliteiten van Nieuwenburg kan behouden voor de begeleidingsstaf.

Hoewel Nieuwenburg een geboren Hagenaar is, speelde hij nooit profvoetbal bij ADO Den Haag. De voormalig verdediger/middenvelder kwam achtereenvolgens uit voor Sparta (twee periodes), Ajax (twee periodes), FC Dordrecht, Helmond Sport en Haarlem. Daarna was Nieuwenburg nog een aantal jaar actief bij Topklasser Scheveningen, waar hij vorig jaar zomer zijn actieve loopbaan beëindigde. Sindsdien bekleedde Nieuwenburg daar de functie van assistent-trainer.

Bron en foto : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *