ADOjournaal met Persconferentie, eerste training en een Babbel

P1440931-BorderMaker
Zeljko Petrovic : “Trots en blij om trainer te zijn bij deze prachtige club”

Maandagmiddag 20 juni maakte onze nieuwe hoofdtrainer Zeljko Petrovic kennis met onze club en werd hij gepresenteerd aan de pers.

P1440893-BorderMaker

Petrovic liet weten enorm zin te hebben in het komende seizoen: “Ik ben enorm trots en blij dat ik trainer ben bij deze prachtige club. Ik heb altijd een goed gevoel bij deze club gehad, ik heb met veel mensen uit Den Haag gevoetbald en gewerkt, waaronder Martin Jol en Dick Advocaat.”

P1440899-BorderMaker

Speltype

Petrovic geeft aan dat hij vindt dat ADO Den Haag het de laatste jaren goed heeft gedaan: “Ik vind dat ADO Den Haag het de laatste jaren onder Henk Fraser uitstekend heeft gedaan. We gaan de komende week inventariseren wat we qua spelersmateriaal nodig hebben en wat mogelijk is. Ik wil proberen het spel aan te passen aan het Haagse publiek, want zo’n soort type speler was ik vroeger zelf ook.”

20160620_202307-BorderMaker

de hele persconferentie, en eerste training en een Babbel

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *