Mooie seizoensafsluiting met veel activiteiten rondom ADO DH – sc Heerenveen

Zondag 8 mei speelt ADO Den Haag alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. SC Heerenveen komt om 14.30 uur op bezoek in het Kyocera Stadion. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Er zal zowel voor als na de wedstrijd veel georganiseerd worden om samen met de hele ADO Den Haagfamilie het seizoen goed af te sluiten en er een groot feest van te maken!

458b0e7ad32bb932b94e3ee96976fe72_w780-BorderMaker

Vanaf 12.00 uur attracties op het Heldenplein en bij het MFC
Vanaf 12.00 uur zal er voor onze jonge fans al genoeg te doen zijn rondom het Kyocera Stadion. Zo zullen er allerlei activiteiten georganiseerd worden op het Heldenplein en voor het MFC. Denk hierbij aan een luchtkussen, trampolines en een voetbalboarding.
Optreden van De Kraaien voor de wedstrijd
Het Kyocera Stadion is voor de Haagse rapformatie De Kraaien inmiddels bekend terrein. In 2014 zetten zij voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag – Feyenoord het hele stadion op zijn kop. Ook traden ze op tijdens de Open Dag 2015. Om dit seizoen sfeervol af te sluiten zullen De Kraaien het publiek voor de wedstrijd op hun eigen wijze opzwepen en dat belooft weer een mooi spektakel te worden! Kom dus op tijd naar het Kyocera Stadion.
Vuurwerkshow
Voor aanvang van de wedstrijd zal een vuurwerkshow worden afgestoken.

Minuut applaus voor de wedstrijd
Vlak voor de wedstrijd zal, zoals ieder jaar bij de laatste thuiswedstrijd, een minuut worden geapplaudisseerd voor iedereen die ons het afgelopen jaar ontvallen is.
Uitreiking Karel Jansen Trofee
Direct na de wedstrijd zal de Karel Jansen Trofee worden uitgereikt aan de beste speler, de topscorer en het talent van het jaar.
Kinderen mogen na de wedstrijd het veld op
Na de uitreiking van de Karel Jansen Trofee krijgen alle kinderen de mogelijkheid om het veld op te gaan. Gedurende de Karel Jansen Trofee zullen allerlei attracties worden opgebouwd op het veld en daarna kunnen de kinderen zich nog even lekker uitleven. De toegang tot het veld is mogelijk via ‘de ramp’ onder de Lex Schoenmaker Familietribune. De activiteiten na de wedstrijd op het veld zijn alleen toegankelijk voor kinderen en eventueel voor hun begeleiding.
Gezellige zangers na de wedstrijd voor het MFC
Na de wedstrijd zullen voor het MFC verschillende gezellige zangers live muziek verzorgen om het seizoen goed met elkaar af te sluiten.

Nog geen kaarten voor de wedstrijd?

Heb je nog geen kaarten en dreig je dit mooie feest te missen? Ga dan snel naar www.adodenhaag.nl/eticketing en bestel je e-tickets eenvoudig online ZONDER Club Card!

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *