Team prestatie buigt achterstand ADO Den Haag om in thuiszege op SC Cambuur

ADO Den Haag heeft de eerste overwinning na de winterstop te pakken. Thuis tegen SC Cambuur eiste clubtopscorer Mike Havenaar zondag de hoofdrol voor zich op. De Japanse spits scoorde twee keer binnen drie minuten en boog daarmee na rust de 0-1 achterstand om in een driepunter: 2-1. Het betekent dat ADO de elfde plaats (op doelsaldo) overneemt van SC Heerenveen.

P1310098-BorderMaker

Sander van de Streek had Cambuur al vroeg aan de leiding gebracht. ADO Den Haag klom door de vijfde overwinning van het seizoen, de tweede pas in eigen stadion, naar de elfde plaats in de eredivisie met 23 punten uit negentien wedstrijden. Cambuur blijft voorlaatste met dertien punten, vijf meer dan hekkensluiter De Graafschap.
Fraser zag tegen Cambuur hoe zijn ploeg tijdens een zwakke eerste helft al na veertien minuten op achterstand kwam door Van de Streek. De middenvelder sneed na een combinatie met Bartholomew Ogbeche door de ADO-defensie en prikte de bal langs doelman Martin Hansen.

P1310066-BorderMaker

Woensdag gaan we naar de Graafschap, verslag volgt.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *