adojournaal met Sinterklaas bezoekt ADO Kids in het MFC

Op woensdagmiddag verzamelden veel enthousiaste kinderen zich in het MFC/Supportershome van ADO Den Haag. Het was binnen mooi versierd en er was genoeg snoepgoed voor iedereen. Dat was ook wel nodig, want de kinderen kregen bezoek van niemand minder dan Sinterklaas.

P1270062-BorderMaker

De kinderen waren verdeeld op basis van leeftijd. Om 13.00 uur kwam Sinterklaas bij alle supportertjes van 2 tot en met 4 jaar oud op bezoek. Twee uur later kwam de goedheiligman nog eens terug voor de kinderen van 5 tot en met 7 jaar. Net als vorig jaar was ook ADO Den Haag-speler Thomas Kristensen met zijn kinderen aanwezig.

De kinderen waren hartstikke enthousiast en konden haast niet wachten totdat Sinterklaas met zijn Pieten zou arriveren. Echter kon Sinterklaas het niet helemaal vinden en werd de kinderen verteld dat, als zij hard zongen, de goedheiligman dit zou horen en dan de weg naar het MFC/Supportershome ook zou vinden! Dit lieten ze zich geen twee keer zeggen en ze zongen luidkeels: ‘Zie de maan schijnt door de bomen’, ‘Zwarte Piet ging uit fietsen’ en ‘De zak van Sinterklaas’.

Natuurlijk werkte de tip, en de kinderen zongen Sinterklaas letterlijk naar binnen. Eenmaal binnen mochten de kinderen vragen aan hem stellen. Eén kind ging in ieder geval gerustgesteld naar huis, hij vroeg namelijk: “Hoe kan jij mijn schoen vullen, terwijl ik geen schoorsteen meer heb?” Sinterklaas verzekerde de jongen dat de Pieten daar gespecialiseerd in zijn.

Na het vragenrondje was het tijd om alle spanning los te laten. Samen met de Pieten dansten de kinderen op verschillende liedjes en als klap op de vuurpijl, werden er cadeautjes uitgedeeld, voordat Sinterklaas weer moest vertrekken.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *