adojournaal met nieuwe fase in realisatie van De Aftrap

Vanaf vrijdag is er een nieuwe fase aangebroken in de realisatie van ADO Den Haag’s jeugdcomplex De Aftrap. Er werd begonnen met de montage van de staalconstructie van de twee nieuwe gebouwen. Onder toeziend oog van onder meer Arjo Riedijk (Bouwmaatschapij Weboma), Willem van Mierlo (Van Mierlo Bouwgroep) en Jan Willem Wigt (Algemeen Directeur ADO Den Haag) heeft de Haagse Wethouder Sport, Rabin Baldewsingh, met een kraan de draagkolom van de verdiepingsvloer geplaatst.

P1260014-BorderMaker

Rob Meppelink, Hoofd Jeugdopleiding van ADO Den Haag, noemde het ‘een historisch moment’. “Ik ben er heel trots op”, vertelt Meppelink. “Het is de eerste aanzet om naar topniveau te groeien met onze jeugdopleiding. Als eerste zullen de kleedkamers gereed zijn voor gebruik, daarna het clubhuis. De nieuwbouw creëert optimale voorwaarden om op het veld te presteren. Want daar draait het uiteindelijk om.”

P1260002-BorderMaker

Ook Baldewsingh was bijzonder verguld met de nieuwe fase in het bouwproces. “De jeugdopleiding van ADO Den Haag staat al als een huis, maar kan zich nu nog verder ontwikkelen. Belangrijk, want ADO Den Haag is niet alleen een voetbalclub; het vertegenwoordigt de hele stad. Ik zie De Aftrap, met de rest van de Sportcampus Zuiderpark, als het kloppend hart van Den Haag. Het is vandaag dan ook een bijzonder en emotioneel moment.”

P1250984-BorderMaker

Naar verwachting is de gehele nieuwbouw van De Aftrap in het voorjaar van 2016 gereed.

Wij waren erbij, en we maakte een verslag.

Tekst : www.adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *