adojournaal met het Azivo AdoDenHaag G-voetbaltoernooi

Op woensdag 8 oktober vond in het Kyocera Stadion de eerste editie van het Azivo ADO Den Haag G-toernooi plaats. Maar liefst acht jeugdteams, bestaande uit jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, streden op vier velden tegen elkaar in wedstrijden die elk 12 minuten duurden.

P1230522-BorderMaker

Bijna de gehele selectie van ADO Den Haag deed mee aan het toernooi. Na de officiële opening van Lex Schoenmaker werden de selectiespelers van ADO Den Haag door middel van een spel ingedeeld bij de deelnemende teams. De selectiespelers fungeerde als coach of medespeler gedurende het toernooi. Nadat de speaker van het toernooi Kees Jansma het startsein had gegeven konden de teams van start.

adojournaal liep er ook rond, en we schoten natuurlijk wat beelden.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *