Open Dag 2015 van ADO Den Haag, een zonnig succes. ( de foto’s )

Jong en oud, de Open Dag was ook dit jaar weer voor iedereen. Waar de kinderen lol maakten in geel en groen genoten de ouders en overige familieleden misschien nog wel harder. Dat gold voor de hele Open Dag van ADO Den Haag van 1 augustus 2015, vanaf de start tot het eind.

P1190368-BorderMaker

De clinics ’s morgens in het Kyocera Stadion, gegeven door de trainers van de Jeugdopleiding, waren volledig volgeboekt. De jonge voetballertjes deden hun uiterste best en leerden zienderogen bij, terwijl de ouders trots toekeken vanaf de Aad Mansveld Tribune. En na de start van de Stadiontoer kregen de jonkies nog meer bekijks, want de rondleiding ging ook voor een deel over het veld. De helden van de toekomst zijn door velen die daar passeerden al vastgelegd op camera.

P1190641-BorderMaker

Het Heldenplein liep ondertussen voller en voller. Het weer zat dan ook enorm mee, met een heerlijk zonnetje. De terrassen zaten vol, alle kinderattracties werden veelvuldig gebruikt en de kraampjes met Merchandise en andere artikelen trokken rijen mensen.

P1190328a-BorderMaker

Het Vrouwenteam mocht het spits afbijten op het podium en deed dat met verve. De dames liepen over de bühne alsof het een catwalk was en lieten zich door presentator Fred Zuiderwijk enthousiast aankondigen. De ADO Den Haag Selfiesessie begon ook bij deze presentatie. De meiden uit het team gaven het goede voorbeeld met een teamselfie met het hele Heldenplein en alle toeschouwers erop. Vervolgens konden fans de gehele middag selfies maken met alle speelsters en deze twitteren onder de hashtag ADOselfiesessie.

P1190387-BorderMaker

Niet veel later kwamen daar ook de spelers bij. Zij kwamen met een Cabriobus het plein op en werden als ware kampioenen onthaald op het Heldenplein. Fred Zuiderwijk stond ook voor hen klaar op het podium en had per speler een persoonlijke aankondiging. Zo werd er voor Giovanni Korte gezongen voor zijn verjaardag, aanvoerder Thomas Kristensen vroeg de fans in het Nederlands om steun komend seizoen en een volgepakt stadion bij het eerste duel en nieuwkomer Edouard Duplan gaf toe dat onze fans toch wel echt de mooiste en de leukste zijn.

P1190488-BorderMaker

De spelerspresentatie werd afgesloten met wederom een teamselfie, dit keer genomen door Danny Bakker met een overvol Heldenplein achter hem en de gehele ploeg. Terwijl De Kraaien opkwamen voor een wervelend optreden, verdeelden de spelers zich over het plein. Dit keer voor een Selfiesessie voor iedereen, maar er werden uiteraard ook gewoon ouderwets handtekeningen uitgedeeld.

P1190590-BorderMaker

Dankzij Samantha Steenwijk en John Medley bleef het nog lang gezellig op het Heldenplein, zij zongen een uitgebreid repertoire van Haagse meezingers tot “gouwe ouwen”. De kinderen speelden verder of maakten een ronde over het plein langs alle spelers. Een heerlijke geelgroene Haagse middag!

Tekst : adodenhaag.nl

Foto’s : Alberto

Wij liepen keken en maakte foto’s.

Die staan in het fotoalbum, klik hier.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *