ADO Den Haag lijd eerste nederlaag van het seizoen op bezoek bij 020.

ADO Den Haag heeft op bezoek bij 020 de eerste nederlaag van het seizoen geleden. In en bij 020 werd het 4-0 voor de thuisploeg.

P1210498-BorderMaker

Bij ADO Den Haag zal men er natuurlijk alles aan doen om dit jaar weer te winne van 020. Laatste keer natuurlijk op 7 november 2010 in 020 toen met 0-1 door de goal van Wesley Verhoek, maar goed toen was toen en nu is nu maar het begin is voor de thuisploeg met na 13 minuten de eerste echte kans.

P1210523-BorderMaker

Na een hoekschop van Nemanja Gudelj is het Nick Viergever die de bal niet goed kan koppen maar daar achter staat nog Anwar El Ghazi die de bal op ze knie neemt alleen hij raakt hem niet helemaal zoals hij wil waardoor de bal over het doel vliegt.

P1210527-BorderMaker

Maar na 16 minuten is het wel raak. Na een inworp van Jairo Riedewald is het Ruben Schaken die 020 aanvoerder Davy Klaassen gewoon met de bal laat weglopen, vervolgens legt Klaassen de bal terug op Anwar El Ghazi en hij zet zijn ploeg na 16 minuten op 1-0.

P1210538-BorderMaker

En na 20 minuten is het zelfs 2-0. Na een lange bal van Joel Veltman is het Anwar El Ghazi die naar binnen kan komen met de bal aan de voet ondertussen loopt Davy Klaassen weg bij Thomas Kristensen waardoor Anwar El Ghazi de bal kan terugleggen op Klaassen en hij tikt de 2-0 binnen. Na 33 minuten is de eerste kans van de middag voor ADO. Na een voorzet van Aaron Meijers is het Mike Havenaar die tussen Joel Veltman en Nick Viergever in ze hoofd tegen de bal kan zetten alleen Jasper Cillessen weet zijn hand er tegenaan te krijgen waardoor de kopbal dus onschadelijk gemaakt wordt.

P1210536-BorderMaker

In de 2de helft loopt 020 uit en zorgen Joel Veltman en Anwar El Ghazi voor 3-0 en 4-0 en is het dus een heel vervelende middag voor iedereen met een geel groen hart.

Tekst: Thomas Eblé
Foto’s: Alberto

Neal was wel naar de hoofdstad gegaan en maakte natuurlijk foto’s, klik hier voor zijn verslag en foto’s.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *