De Kraaien treden op tijdens Open Dag!

Op 1 augustus aanstaande staat de Open Dag van ADO Den Haag op het programma! Rondom het Kyocera Stadion zal het deze dag vanaf 10.00 uur weer vol staan met attracties voor de kinderen, terrassen en kraampjes. Daarnaast zal er weer een leuk programma worden opgezet met clinics op het veld in het stadion voor de kids, de spelerspresentatie en krijgt u natuurlijk weer de mogelijkheid om met uw favoriete speler of trainer op de foto te gaan.

P1420455-BorderMaker

Om de Open Dag helemaal een succes te maken zullen De Kraaien na de spelerspresentatie hun opwachting maken op het podium! De Kraaien zijn bij ADO Den Haag geen onbekende. Afgelopen seizoenen traden zij ook al twee keer op voor de thuiswedstrijden tegen Feyenoord. We kunnen 1 augustus dus weer veel spektakel verwachten op de Open Dag!

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *