Zaterdag mooi weer, en het Supporterstoernooi

tn_supporterstoernooi

Na de geslaagde en gezellige edities van 2013 en 2014, die gewonnen werden door respectievelijk Club Brugge en Sparta zal op zaterdag 27 juni 2015 vv Haaglandia wederom gastheer zijn van het internationale supporterstoernooi.

Naast de verschillende teams van ADO Den Haag zullen er ook teams van Club Brugge, Legia Warschau, Juventus en Sparta vertegenwoordigd zijn. Je leest het goed, onze vrienden uit Polen, Belgie en Italie reizen weer af om ons te bezoeken, dit doen zij al jaren en laten wij ze met z’n allen hartelijk verwelkomen.
De eerste wedstrijd van het toernooi zal om 11.00 uur gaan beginnen. Alvorens het toernooi begint worden de teams voorgesteld en wordt er een groepsfoto gemaakt. Na afloop van het toernooi is er een loterij, een met wederom hele mooie prijzen. Denk hier bv aan; gesigneerde shirts, tickets voor een wedstrijd naar keuze van ADO Den Haag vanuit een skybox en nog vele andere prijzen. De loten kosten 1 euro per stuk en ze zijn te koop bij de verschillende vrijwilligers van het toernooi.

P1020558-BorderMaker

De prijsuitreiking zal worden verzorgd door niemand minder dan speler (BEEST) van het seizoen 2014-2015 Martin Hansen. Uiteraard sluiten we af met een gezellig feestje! De gastheer is zo vriendelijk geweest om een DJ te regelen.

Komt u met grote getale naar het toernooi, onder het genot van een drankje en een hapje genieten van de wedstrijden en de gezelligheid. Het toernooi is voor jong en oud, ook aan de jonge voetballiefhebbers hebben we gedacht (bv een luchtkussen).

Wij zien jullie allen op zaterdag 27 juni 2015 bij vv Haaglandia en laten we er een mooie dag van maken.

De organisatie

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *