Jan Willem Wigt benoemd tot Algemeen Directeur van ADO Den Haag

030510dfcb4d388736bdeb951098ded7_w835

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. ADO Den Haag heeft in haar vergadering van 9 juni 2015 Jan Willem Wigt, momenteel als lid van de Raad van Commissarissen belast met het dagelijks bestuur van de NV ADO Den Haag, per 1 juli a.s. aangesteld als algemeen statutair directeur van N.V. ADO Den Haag. Mr. Wang Hui, directeur van United Vansen en tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen, heeft dat vandaag bekend gemaakt.

Jan Willem Wigt is gevraagd omdat hij in onze ogen de juiste man op de juiste plaats is. Als Interim-directeur heeft hij dat de afgelopen periode bewezen. De Raad van Commissarissen heeft Jan Willem Wigt daarom gevraagd of hij beschikbaar is voor de functie van Algemeen Directeur. Hij heeft daarop bevestigend geantwoord. Hij zal gezien zijn aanstelling tot Algemeen Directeur per 1 juli a.s. terugtreden uit de Raad van Commissarissen. Jan Willem Wigt heeft ruime bestuurlijke en management ervaring, hij kent de club door en door en staat garant voor continu├»teit in de leiding van ADO Den Haag. Dat is een perfecte combinatie met het oog op de voorbereiding op het nieuwe seizoen en met het oog op de toekomst.”

Jan Willem Wigt is al lang verbonden aan de club en heeft diverse functies bekleed. Hij was onder meer voorzitter van de HFC ADO Den Haag en is lid (vice-voorzitter) van de Raad van Commissarissen. Daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Rood Groen Geel (ADO Den Haag Museum).

Bron: www.adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *