Het adojournaal met Edouard Duplan

ADO Den Haag heeft in de persoon van Edouard Duplan een aanvaller met zeer veel ervaring binnengehaald. De 32-jarige  Fransman tekent een contract voor de komende 3 jaar.

3 duplan-BorderMaker

Edouard Duplan speelt al sinds 2006 in Nederland, na bij een aantal kleinere Franse clubs te hebben gespeeld als AS Choicy-le-Roi en Clermont Foot Auvergne. Rob Meppelink, toenmalig technisch directeur in Roosendaal, haalde hem naar RBC Roosendaal en hij speelde daarna voor Sparta Rotterdam alvorens hij naar FC Utrecht vertrok. Daar maakte hij de afgelopen vijf jaar naam en hij kon zijn aflopende contract daar ook verlengen, maar koos dus voor een overgang naar ADO Den Haag.

2 duplan-BorderMaker

Technisch manager Rob Meppelink: “We zijn als club verheugd dat we een speler van het kaliber van Edouard kunnen binnen halen. Voor mij persoonlijk is het helemaal bijzonder omdat we elkaar al een lange tijd kennen.”

1 duplan-BorderMaker

Edouard Duplan: ”ADO Den Haag is een club die bij mij past en de ambities van de club spreken mij aan. Ik vind het een mooie uitdaging om de komende jaren samen met de club te groeien.”

Het adojournaal sprak met deze nieuwe aanwinst.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *