Herinneringen aan het Zuiderparkstadion

Herinneringen aan het Zuiderparkstadion – verhalen over een roemrucht tijdperk’ beschrijft de 88-jarige geschiedenis van het stadion van ADO / FC Den Haag

tn_1975158_950396628314848_3189813517293513585_n1
Het boek ‘Herinneringen aan het Zuiderparkstadion – 88 verhalen over een roemrucht tijdperk’ beschrijft de 88-jarige geschiedenis van het stadion, dat van 1925 tot 2013 werd gebruikt door A.D.O. / FC / ADO Den Haag. In 88 verhalen wordt de historie van het stadion beschreven, aan de hand van herinneringen en foto’s van supporters, oud-spelers, -trainers en anderen die een band hadden met ‘het Zuiderpark’. Het is eerbetoon geworden aan een unieke Haagse locatie.

Ruim anderhalf jaar is de redactie – bestaande uit een groep supporters – bezig geweest met het verzamelen van de verhalen en foto’s. Het boek heeft geen winstoogmerk: de opbrengst komt ten goede aan een blijvende herinnering aan het stadion in het Zuiderpark en de jeugdopleiding van ADO Den Haag.

Er is een facebook pagina waar je alle info en nieuwtjes van het boek kunt volgen.

Klik hier om er te kijken.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *