Gezonder en fitter worden bij ADO Den Haag?

eurofitkopie

Wilt u als aanhanger van onze club aankomend voetbalseizoen op een verantwoorde manier aan uw gezondheid werken en wilt u hierbij worden ondersteund door ADO Den Haag? Meld u dan nu aan voor EuroFIT!

EuroFIT is een leefstijlprogramma dat gratis wordt aangeboden bij Eredivisieclubs. Het programma richt zich op een gezonde leefstijl (meer bewegen, minder stil zitten en gezonder eten) en wordt aangeboden op de club, bijvoorbeeld in het stadion of op het trainingsveld. EuroFIT biedt u de kans om “als mannen onder elkaar” en op uw eigen niveau aan uw gezondheid te werken. EuroFIT duurt 12 weken en richt zich op mannen met overgewicht (BMI>27 kg/m2) in de leeftijd 30-65 jaar, die niet voldoende bewegen en te veel stil zitten.

Per september 2015 gaan naast ADO Den Haag ook FC Groningen, PSV en Vitesse starten met het EuroFIT programma. EuroFIT start in twee rondes, namelijk september/oktober 2015 en september/oktober 2016.

WAAROM ZOU IK MEEDOEN?

•    Deelname is gratis
•    U krijgt 100 euro aan vouchers voor de ADO Den Haag Fanshop als dank voor deelname aan het onderzoek
•    U krijgt na afloop van het onderzoek een persoonlijk verslag met jouw gezondheidsresultaten

Interesse? Meld u HIER aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u meer te vertellen over EuroFIT en eventuele deelname te bespreken.
Per club is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld u snel aan!

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *