Storky’s Verjaardag topdag in het zonnetje!

Drievliet stond zaterdag 2 mei volledig in het teken van onze mascotte Storky. Hij vierde zijn verjaardag met alle spelers, trainers, speelsters en honderden kinderen! Het weer zat mee, de sfeer was uitgelaten en gezellig. Iedereen heeft op en top genoten van alle mooie attracties en elkaars aanwezigheid.

P1150525-BorderMaker

Niet iedereen kan honderden of duizenden mensen uitnodigen voor zijn verjaardag. Onze Storky wel. En hij ging met iedereen op de foto, had voor iedereen even tijd. Al was hij wel blij dat de spelers, speelsters, trainers en natuurlijk ook zijn vriendinnetje Stricky hem kwamen helpen. De kindjes die het park doorliepen langs alle attracties kwamen overal spelers tegen voor foto’s en handtekeningen, maar ook om hen mee te vragen de attracties in. Sommige spelers waren op een gegeven moment zelfs duizelig van te vaak dezelfde attractie.

P1150501-BorderMaker

De spelers van ADO Den Haag hadden deze dag het Instagram account van de club overgenomen. Overal maakten zij selfies met fans, zelfs in achtbanen en ook nog op het podium met alle kinderen die voor Storky kwamen zingen. Check ADO Den Haag op Instagram om te zien wat voor foto’s zij allemaal gemaakt hebben.

P1150668-BorderMaker

De prachtige dag werd afgesloten op het podium van Drievliet. Alberto van het ADO Journaal haalde alle spelers en speelsters op het podium, deelde gele en groene ballonnen uit en kreeg iedereen zo ver Lang zal ze leve te zingen voor de jarige job. Mike van der Plas kreeg nog een glansrol, deze jonge fan won de Facebookactie waar de leukste verjaardagsfoto’s werden gevraagd. Deze 8-jarige kreeg van naamgenoot Mike van Duinen zijn prijs.

Iedereen bedankt die deze verjaardag van Storky wederom tot een superdag heeft gemaakt. En uiteraard met name alle mensen van Drievliet!

Bron: adodenhaag.nl
foto’s : adojournaal

Voor meer foto’s klik hier.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *