MOOIE SEIZOENSAFSLUITING MET VEEL ACTIVITEITEN RONDOM ADO DH – PSV

Aanstaande zondag speelt ADO Den Haag alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.
Landskampioen PSV komt om 14.30 uur op bezoek in het Kyocera Stadion.

44b994f7cb5770eddc93899d6e2d1f05_w835
De laatste thuiswedstrijd van het seizoen laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Er zal zowel voor als na ADO Den Haag – PSV veel georganiseerd worden om samen met de hele ADO Den Haagfamilie het seizoen goed af te sluiten en er een groot feest van te maken.
Vanaf 12.00 uur al feest op het Heldenplein en bij het MFC
Vanaf 12.00 uur zal er voor jong en oud al genoeg te doen zijn rondom het Kyocera Stadion. Zo zal De Uithof allerlei activiteiten organiseren op het Heldenplein en voor het MFC. Denk hierbij aan een aantal luchtkussens, trampolines, levend tafelvoetbal en een echte Bungee Run. DJ Bronx (normaal voor de wedstrijd DJ op het veld) zal iedereen vermaken met lekkere hitjes die zowel op het Heldenplein als voor het MFC te horen zijn. Op die manier wordt het al ver voor de wedstrijd een mooi feest!
Optreden The DarkRaver en Outsiders voor en na de wedstrijd
De bekende Haagse DJ The Darkraver zal aanstaande zondag voorafgaand aan de wedstrijd samen met Outsiders optreden. Vorig seizoen traden The DarkRaver en Outsiders ook al op bij de laatste thuiswedstrijd tegen AZ. Om voor de wedstrijd tegen PSV goed in de sfeer te komen zullen ze het publiek wederom op hun eigen wijze opzwepen en dat belooft bij The Darkraver en Outsiders een mooi spektakel!
Na de wedstrijd zullen The Darkraver en Outsiders ook nog optreden in de passage onder de Haaglandentribune. Fans die kaarten hebben gekocht voor de Aad Mansveldtribune krijgen toegang tot dit optreden. Het hek tussen de Haaglandentribune en de Aad Mansveldtribune zal na de wedstrijd geopend worden. Het optreden van The Darkraver en Outsiders zal beginnen na de uitreiking van de Karel Jansen Trofee rond 16.30 uur.
Naast alle activiteiten die door ADO Den Haag zijn georganiseerd hebben ook de verschillende supportersgroeperingen Haagsche Bluf, FCDH, FCDH MiddenNoord en Fansupport veel in petto voor de wedstrijd en mooie sfeeracties georganiseerd.
Vlak voor de wedstrijd zal, zoals ieder jaar bij de laatste thuiswedstrijd, een minuut stilte worden gehouden voor iedereen die ons het afgelopen jaar ontvallen is.
Uitreiking Karel Jansen Trofee
Direct na de wedstrijd zal de Karel Jansen Trofee worden uitgereikt aan de beste speler, de topscorer en het talent van het jaar. De Karel Jansen Trofee wordt aangeboden door Business to Business ADO Den Haag.
Kinderen mogen na de wedstrijd het veld op
Na de uitreiking van de Karel Jansen Trofee krijgen alle kinderen de mogelijkheid om het veld op te gaan. Gedurende de Karel Jansen Trofee zullen allerlei attracties worden opgebouwd op het veld en daarna kunnen de kinderen zich nog even lekker uitleven. De toegang tot het veld is mogelijk via ‘de ramp’ onder de Lex Schoenmaker Familietribune. De activiteiten na de wedstrijd op het veld zijn alleen toegankelijk voor kinderen en eventueel voor hun begeleiding. Voor de volwassenen hebben we het optreden van The Darkraver en Outsiders in de passage onder de Haaglandentribune geregeld.
Ook voor het MFC is het na de wedstrijd feest! DJ Bronx zal daar vanaf het podium voor de nodige hits zorgen en er een groot feest van maken.
Zorgen voor een mooi feest!
Om ervoor te zorgen dat het een mooi feest wordt vragen wij alle fans om de aanwijzingen en verzoeken van personeel van ADO Den Haag deze middag goed op te volgen. Graag benadrukken wij dat het zelf meenemen en afsteken van vuurwerk ten strengste verboden is.
Nog geen kaarten voor de wedstrijd? Ga snel naar www.adodenhaag.nl/eticketing en bestel ze eenvoudig online

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *