ADO Den Haag nipt onderuit op bezoek in Tilburg

ADO Den Haag heeft op bezoek bij Willem II een nipte nederlaag geleden. Op bezoek in het Koning Willem II stadion eindigde het in 1-0 voor “de tricolores”.

P1150732-BorderMaker

Bij Willem II – ADO Den Haag gebeurt de eerste helft eigenlijk niks maar in de 2de helft is de eerste kans voor de thuisploeg. Aaron Meijers speelt de bal te zacht terug op doelman Robert Zwinkels (die speelde omdat Martin Hansen na opmerkingen in de media gepasseerd was) waarna Bruno Andrade er tussen kan komen alleen bij het voorbij gaan bij Zwinkels speelt hij de bal te ver voor zich uit waardoor hij hem enkel nog kan binnen houden waarna hij kiest voor een lage voorzet op de mee ingelopen Robert Braber alleen de bal is te ver voor Braber waardoor de lage voorzet van Andrade dus voorlangs gaat. 1 minuut later is de kans er voor ADO. Na een lange bal van Vito Wormgoor is het Michiel Kramer die vanaf eigen helft een sprintduel aangaat met zijn directe tegenstander Jordens peters en daarna kiest voor een steekbal op de andere snelle ADO aanvaller Mike van Duinen. Van Duinen  kiest vervolgens voor een schot op goal alleen de Griekse doelman van Willem II Kostas Lamprou weet de inzet van Mike van Duinen te stoppen.

P1150757-BorderMaker

In de 60ste minuut is de thuisploeg weer dicht bij de openings-treffer. Bruno Andrade gaat de 1-2 aan met Samuel Armenteros. Vervolgens gaat hij tussen Dion Malone en Vito Wormgoor door waarna hij kiest voor een laag schot in de linker hoek alleen Robert Zwinkels weet de poging van Andrade onschadelijk te maken. In de 62ste minuut is het dan wel raak voor de thuisclub. Na balverlies van Thomas Kristensen is het Samuel Armenteros die de 1-2 aangaat met Robert Braber en hij schuift de bal langs doelman Zwinkels en daarmee zet hij zijn ploeg met zijn 10de doelpunt van het seizoen op een 1-0 voorsprong. en nog geen halve minuut later is Willem II alweer dicht bij de 2-0. Vanaf de aftrap is het Dion Malone die het duel verliest van Mitchell Dijks vervolgens gaat Mitchell Dijks de 1-2 aan met Samuel Armenteros waarna hij besluit het maar te proberen alleen zijn poging gaat over het doel van Robert Zwinkels. 8 minuten voor tijd is het Michiel Kramer die een lange bal door kopt waarna hij voor de voeten valt van de ingevallen Aleksandr Iakovenko. Iakovenko waarna Iakovenko het maar is op goal besluit te proberen alleen de poging van Iakovenko is te zwak waardoor keeper Kostas Lamprou redding kan brengen. 5 minuten voor tijd wordt ADO voor de zoveelste keer dit seizoen benadeelt. Na een steekbal van Aaron Meijers is het Michiel Kramer die het strafschop gebied in loopt. Vervolgens komt doelman Lamprou uit en die haalt Michiel Kramer gewoon neer alleen scheidsrechter Siemen Mulder vind het niks waardoor ADO voor de zoveelste keer dit seizoen te kort gedaan wordt. En ja op die manier valt er geen gelijk maker te maken waardoor ADO de laatste uitwedstrijd van het seizoen verliest met 1-0.

P1150828-BorderMaker

Karakteristiek:
Scoreverloop Willem II 1-0 ADO Den Haag: Armenteros 1-0’62.
Gele kaarten: Peters (Willem II), Meijers (ADO Den Haag).
Rode kaarten: N.V.T.

Scheidsrechter: Siemen Mulder.
Toeschouwers: 12,500
Opstellingen:
Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels; Malone, Wormgoor, Zuiverloon, Meijers; Kristensen (Iakovenko’74), Jansen (Eduardo’80), Bakker; Alberg, Kramer, Van Duinen (Kasteneer’66).
Opstelling Willem II: Lamprou; v.d. Struijk, Dries Wuytens, Peters, Dijks; Pluim, Braber, Stijn Wuytens; Ondaan (De Jong’68), Armenteros, Andrade.
Tekst: Thomas Eblétomas eblé klein
Foto’s: Alberto

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *