SELECTIE (FOOT)GOLFT OP SPORTPARK DE STAR

Na de training van dinsdagmorgen vertrok de selectie samen met alle trainers naar Leidschendam, naar Sportpark De Star.

P1150269-BorderMaker

Daar werd er gegolfd, gefootgolfd en zelfs nog getennist. En tussendoor kwamen er ook nog kinderen langs voor een Meet & Greet, een super mooie middag.

P1150314-BorderMaker

 

De spelers die te vroeg aankwamen sloegen een welkomstdrankje over, zij stonden meteen op de driving range om af te slaan of leren af te slaan. Degenen die nog wat meer tips wilden gingen even later mee naar de clinic binnen in de hal, de rest van de groep ging buiten de Pitch & Putt baan op voor een uurtje golf.

P1150364-BorderMaker

Wilfried Kanon kon door zijn knieblessure nog niet meedoen, maar ontpopte zich tot topfotograaf in de baan. Hij fotografeerde vele spelers tijdens hun geconcentreerde spel.

P1150433-BorderMaker

In de pauze mochten de 14 winnaars van de Haaglanden Footgolf Cup, een toernooi voor kinderen t/m 12 jaar wat 19 april werd gehouden, kennis maken met alle spelers en trainers. Foto’s, handtekeningen, alles kon. En als klap op de vuurpijl mochten de kinderen een favoriete speler kiezen met wie zij een aantal holes footgolf wilden spelen.

P1150299-BorderMaker

Tijdens de tweede ronde maakten de spelers en trainers van alle opties van De Star gebruik. Er ging een groep de footgolfbaan op, anderen gingen terug de golfbaan op om hun spel te verfijnen, terwijl in de hal de twee tennisbanen in gebruik werden genomen en ook de golfsimulator een hoop lol opleverde. Zo speelden Thomas Kristensen, Arno van Zwam, Marvin van der Valk en Rob Ravestein fictief de beroemde baan van Pebble Beach.

P1150375-BorderMaker

Na alle sportieve activiteiten stond een heerlijk BBQ klaar. Een prachtige dag om te vieren dat onze mooie club ook dit jaar weer veilig is voor de Eredivisie en even met z’n allen te ontspannen. Iedereen van Sportpark De Star enorm bedankt! www.sportparkdestar.nl

Tekst: Adodenhaag.nl

Foto’s: Alberto voor meer foto’s klik hier.

Het adojournaal heeft ook een filmpje maar die komt latersss.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *