adojournaal met supporters over Bring Back the Passion

Supporters,
Zondag staat voor ADO de belangrijke wedstrijd bij Excelsior op het programma. Zoals het er nu naar uit ziet zal het uitvak uitverkocht zijn en de groen gele brigade de maximale steun krijgen. Fan Support Den Haag, FCDH Midden Noord en de officiële Supporters Vereniging Haagsche Bluf hebben de handen ineen geslagen en voor de laatste wedstrijden een gezamenlijk initiatief opgezet.
Het galmt al weken door het stadion maar nu MOET het gebeuren: BRING BACK THE PASSION

bring-BorderMaker
Te beginnen zondag, met 90 minuten zingen, knallen, support en een groen/geel vak. Daarom zijn er voor de wedstrijd tegen Excelsior 400 unieke Bring Back the Passion t-shirts te koop á 10 euro. Deze zijn alleen verkrijgbaar voor de supporters die meegaan naar Rotterdam.
De inkomsten die we hiermee hopen te genereren zullen geheel ten goede komen aan sfeeractiviteiten voor de laatste thuiswedstrijd tegen PSV. Zij worden dan wel kampioen van Nederland, wij laten die dag zien hoe je een echt feestje viert.
Daar hebben we jullie steun bij nodig dus help ons een mooie sfeeractie mogelijk maken. We gaan niet collecteren maar hopen op deze manier iets blijvends en unieks te bieden.
Steun Den Haag de laatste wedstrijden in de strijd om lijfsbehoud.
Ga erachter staan met z’n allen, 90 minuten lang, zingen, klappen, vuur, passie, Haagse bluf.
Without fans, No football.
Bring back the passion!
Fan Support Den Haag
FCDH Midden Noord
SV Haagsche Bluf

Directe link:

1 reactie op adojournaal met supporters over Bring Back the Passion

  1. Pingback: Zondag het uitvak in BRING BACK THE PASSION t-shirts | Northside

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *