Aan de slag met voetbal en taal!

ADO supporter! Jij komt tijdens wedstrijden graag in het Kyocera Stadion. Kom ook eens langs op andere dagen! Maak kennis met een speler, neem een kijkje op het veld, en ga in de persruimte aan de slag met lezen, schrijven en voetbal.

1 op de 6 mensen in Den Haag heeft moeite met lezen en schrijven. Lastig voor het programmaboekje of het verslag in de krant.

Vanaf mei 2015 organiseren we daarom in het stadion speciale trainingen: om taalvrijwilliger te worden of om zelf aan de slag te gaan met voetbal en taal. Doe je mee? Of ken je iemand die dat leuk zou vinden?

Geef je nu op via ado@lezenenschrijven.nl of ga naar het aanmeldingsformulier. Wees er snel bij. Voor de eerste 100 aanmeldingen hebben we een speciale ADO-verrassing!

11sep14_voorlezenbanner

Lezen en Schrijven

Taalvrijwilliger worden? Je krijgt 4 x 2,5 uur een speciale training in het Kyocera Stadion. Daarna ondersteun je taalcursisten voor 1-2 uur in de week. In het stadion of daarbuiten. Na jouw aanmelding nemen we contact met je op. We bepalen in overleg het beste moment voor de training én voor je inzet daarna.

Zelf beter leren lezen en schrijven? Je gaat aan de slag met voetbal en taal in het Kyocera Stadion. Na jouw aanmelding nemen we contact met je op. We bepalen samen welke dagen en tijden het beste uitkomen. Kijk voor achtergronden op www.taalvoorhetleven.nl.

Klik hier om een filmpje van AdoTv met Aaron Meijers te zien.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *