ADO Den Haag onder 17 aangekomen in Zuid Afrika

ADO Den Haag onder 7 neemt de komende week deel aan het sterke Future Champions Toernooi in de Zuid Afrikaanse stad Gauteng. Aan dit toernooi nemen behalve de (Zuid) Afrikaanse topteams ook FC Torino, Sunderland, Cruzeiro en ADO Den Haag deel.

Afgelopen zaterdagnacht was het vroeg (03.00 uur) verzamelen op De Aftrap om met busjes te vertrekken naar Brussel Airport. Na 2 uur kwam het gezelschap aan in Brussel en kon er ingecheckt worden bij Qatar Airways voor de vlucht naar Zuid Afrika. De vlucht naar Zuid Afrika zou plaatsvinden via Doha in Qatar.

besprekingo17kopanong

Bespreking na het inchecken in het Kopanong hotel

Na een vlucht van 6 uur kwam ADO Den Haag aan op de luchthaven van Qatar. De luchtvaartmaatschappij had een stadstour door Doha toegezegd, maar bij aankomst bleek dat helaas helemaal niet mogelijk. Zonder stadstour is 8 uur wachten op de vervolgvlucht naar Johannesburg erg lang, maar na het eten gingen een groot aantal spelers slapen in de speciale slaapstoelen die overvloedig op de luchthaven van Qatar aanwezig waren. Om 01.25 uur plaatselijke tijd vertrok de vlucht naar Johannesburg alwaar wij na een vlucht van 8 uur om 08.30 uur plaatselijke tijd landden. De organisatie stond al klaar met de bus en bracht ADO Den Haag onder 17 naar het mooie Kapanong Hotel. Na een snelle incheck kregen de spelers wat rust en stond om 13.00 uur de lunch op het programma. Na een uitstekende lunch vertrokken de spelers en staf naar het NIKE sportcentre in Soweto voor een uitlooptraining. Morgen start het toernooi en staat voor ADO Den Haag onder 17 de eerste wedstrijd op het programma tegen Oryx FC uit Namibie. Via deze site zullen wij u op de hoogte houden van de prestaties van ADO Den Haag onder 17 in Johannesburg.

luncho17kopanong

Lunch in het Kopanong hotel

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *