Dankwoord van onze algemeen directeur

Supporters, sponsors, vrijwilligers, medewerkers; Mag ik jullie allen persoonlijk danken voor het geweldige jubileum dat we met zijn allen tot nu toe hebben gevierd en dat zo mooi afgesloten werd met een overwinning op FC Twente.

Zonder jullie passionele inzet was dit nooit mogelijk geweest: De opening van het museum, het jubileumfeest op zaterdag, het kinderfeest woensdagmiddag, de prachtige spandoeken, de wedstrijd en after party, één grote feestweek met alleen maar vrolijke gezichten!

Well done en mijn oprechte dank.

P1090957-BorderMaker

SAMEN 1 ADO DEN HAAG, op naar de volgende uitdagingen en laat jullie niet afleiden door een enkele negatieveling, want er zijn altijd mensen die niet willen meebouwen. Laten wij met z’n allen de rug recht houden met de volledige focus op onze mooie club, elke dag weer achter elkaar blijven staan en positieve energie uitstralen. Voetbal staat centraal , het eerste elftal is de kern en krijgt al onze ondersteuning.Daarnaast hebben we één van de beste jeugdopleidingen van het land en deze wordt alleen nog maar sterker in kwaliteit met waarden, normen, structuur en discipline zoals het een topclub betaamt. Onze vrouwentak overleeft buiten proportie goed in een zware tijd, de organisatie intern wordt met de dag sterker, de nieuwe supportersvereniging zit eraan te komen, de onderlinge overleggen verlopen in goede harmonie en eerlijkheid naar elkaar toe, we pakken gezamenlijk nu door. En in welke hoedanigheid u ook bij onze club hoort, ik ben trots op jullie allen.

Het gaat nu echt beginnen in dit nieuwe tijdperk! Ik reken op jullie eenheid, SAMEN 1 ADO Den Haag!

Maarten Fontein

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *