Bedankt Mark van der Kallen, Welkom Hui Wang

Huidig ADO Den Haag eigenaar Mark van der Kallen heeft vandaag bevestigd dat United Vansen, de nieuwe eigenaar van de club, aan haar betalingsverplichtingen heeft voldaan.

mark v d Kallenkopie-BorderMaker Mark v d Kallen toen hij vijftig werd.

Beide partijen kunnen nu de officiële overdracht van de aandelen afronden, dat zal nog heel even tijd kosten.

Weet Adodenhaag op de website te melden.

20140717_211830-BorderMaker

Eindelijk is het dan zo ver, nadat we met Dhr. Wang hadden gesproken op 17 Juli in 2014 was het een regelrechte soapserie.

Het adojournaal ging niet mee in al de aandacht, maar nu het allemaal rond is gaan we naar de toekomst kijken.

20140717_213225-BorderMaker

In China heeft directeur Maarten Fontein vandaag ook de laatste formaliteiten geregeld met Wang Hui, eigenaar van United Vansen. Samen sloten zij al een samenwerking af met de meest prestigieuze school in Beijing, de school waar de president van China zijn opleiding genoot. Deze school gaat de filosofie van de ADO Den Haag Jeugdopleiding implementeren en er zullen coaches vanuit Den Haag naar die school gaan om coaches op te leiden. Een mooie start van de samenwerking met United Vansen.

Maarten Fontein: “ADO Den Haag is bijzonder blij dat de overgang van de aandelen nu kan plaatsvinden en wij aan een nieuwe fase in onze historie kunnen gaan beginnen. Op een mooi moment, net voor ons 110-jarig bestaan. Wij zijn als club Mark van der Kallen zeer dankbaar voor de laatste zeven jaar waarin hij ADO Den Haag weer op de kaart heeft gezet.”

20140717_213501-BorderMaker

Eind januari zullen de allerlaatste formaliteiten worden geregeld in de al eerder aangekondigde bijzondere aandeelhoudersvergadering.

Directe link:

1 reactie op Bedankt Mark van der Kallen, Welkom Hui Wang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *