Sinterklaasfeest ADO Den Haag in het MFC/Supportershome

Op zaterdag 15 november as. komt Sinterklaas weer in het land. ADO Den Haag organiseert speciaal voor alle fans van 2 tot en met 7 jaar een speciaal Sinterklaasfeest (lidmaatschap van de Kidsclub is niet verplicht).

sint home

Het feest wordt georganiseerd in het MFC/Supportershome (naast het stadion) op woensdag 19 november. Van 13.00-14.00 uur hebben we een programma voor de kinderen van 2 t/m 4 jaar. De ouders mogen hierbij aanwezig zijn. Hierna gaat deze groep naar huis en van 15.00 – 16.15/16.30 uur komen de kinderen van 5 t/m 7 jaar en dan vieren we het feestje zonder de ouders. Deze kunnen dan vanaf 16.15 uur (en uiterlijk 16.30 uur) de kinderen weer op komen halen. Voor de ouders die in de tussentijd willen blijven wachten is de brasserie in het stadion geopend.

Het organisatiecomité en Sinterklaas willen graag vooraf weten hoeveel kinderen er komen.

Aanmelden kan tot en met zondag 2 november via www.adodenhaag.nl/sinterklaas

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *