Eerste editie Azivo ADO DH G-toernooi groot succes

Op woensdag 8 oktober vond in het Kyocera Stadion de eerste editie van het Azivo ADO Den Haag G-toernooi plaats. Maar liefst acht jeugdteams, bestaande uit jongeren met een verstandelijke beperking, streden op vier velden tegen elkaar in wedstrijden die elk 10 minuten duurden.\

P1050066-BorderMaker

Bijna de gehele selectie van ADO Den Haag deed mee aan het toernooi. Elk jeugdteam kreeg één of meerdere selectiespelers van ADO Den Haag als trainer of medespeler.

P1050078-BorderMaker

Alle deelnemers kregen na afloop een mooie medaille en de jeugdteams die op de nummers 1 t/m 3 eindigden kregen ook een prachtige beker uitgereikt van onze hoofdtrainer Henk Fraser. Na een spannende finale heeft Delft uiteindelijk het Azivo ADO Den Haag G-toernooi gewonnen en het jeugdteam van ESTO won een andere belangrijke prijs: de FairPlayCup.

P1050162-BorderMaker

Het is de bedoeling dat het Azivo ADO Den Haag G-toernooi een jaarlijks evenement wordt. ADO Den Haag wil daarmee jongeren met een verstandelijke beperking de kans geven in een echt stadion te voetballen. Het was een succesvolle dag met alleen maar winnaars!

P1050149-BorderMaker

Het adojournaal was erbij en wij hadden een onvergetelijke dag, kijk naar een verslag van die dag.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *