BeNe League Bottega Player: Lineth Beerensteyn

Onze Lineth Beerensteyn is door de trainers van de BeNe League-clubs unaniem uitgeroepen tot eerste BeNe League Bottega Player van het seizoen. De spits van ADO Den Haag behaalde het maximum der punten tijdens de eerste vier speeldagen.

De bijna 18-jarige Lineth scoorde vlot in het competitiebegin, even stond ze zelfs alleen op kop van de topscorersranglijst. De aanvalster was dan ook een kwelgeest voor meerdere verdedigsters. Tegen Standard dwong ze zo een strafschop en rode kaart af waardoor  haar ADO de leider aan het wankelen bracht.

Gedurende de eerste periode, dus de eerste vier speeldagen, scoorde Lineth in totaal vijf keer in onze BeNe League. Tussendoor maakte ze ook twee treffers voor de OranjeLeeuwinnen 019 tijdens de eerste kwalificatieronde voor het EK. In de zomer pakte ze met die lichting ook de Europese titel.

Net zoals vorig seizoen, geven de trainers na elke wedstrijd punten aan de drie beste speelsters van hun tegenstander. Zo bekronen ze gedurende het seizoen zeven periodewinnaressen. Alle punten van het hele seizoen worden ook opgeteld om de ultieme BeNe League Bottega Player 2014-2015 te verkiezen.

Lineth Beerensteyn krijgt als periodewinnares een magnumfles Bottega Gold, aangeboden door de Belgische distributeur BimBamBulles.

1-bottega-linethbeerensteyn

Directe link:

1 reactie op BeNe League Bottega Player: Lineth Beerensteyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *