Oproep voor bestuurders supportersvereniging

Beste medesupporters, velen zal het niet zijn ontgaan dat de oude voorzitter van de Fanclub, Dennis de Bruijn afscheid heeft genomen en in overleg met de club en overige bestuursleden van de Fanclub is er besloten om de huidige Fanclub op te heffen.

P1020792-BorderMaker

Dit heeft tot gevolg dat wij als supporter, binnen afzienbare tijd, geen officieel orgaan meer tot onze beschikking hebben en zo bijvoorbeeld niet goed vertegenwoordigd zullen zijn tijdens overleggen met de club.

Op dit moment maakt een groep supporters zich hard om er zorg voor te dragen dat er een nieuwe officiële ‘onafhankelijke’ supportersvereniging wordt opgericht, zodat alle belangen voor de supporters weer worden behartigd en dat de supporters een klankbord behouden.

Om een ieder de kans te geven om hier in te participeren roepen wij de supporters op om zich op te geven voor één van de bestuurlijke functies en of deelname in één van de te creëren commissies (ledenwerving, sponsorwerving, evenementen/activiteiten commissie enz). Hierbij streven we ernaar dat alle tribunes vertegenwoordigd zullen zijn.

Stuur je aanmelding met een motivatie, de bestuurlijke functie die je wilt gaan vervullen en of de commissie waarin je wilt deelnemen. Wij willen juist gebruik maken van de kwaliteiten die de supporters hebben. Bijvoorbeeld een penningmeester dient wel een financiële achtergrond te hebben. Met de juiste mensen op de juiste plek kunnen wij er met z’n allen voor zorgen dat de rechten en belangen van alle supporters behartigd worden.

U kunt uw interesse mailen naar: sv-adodenhaag@hotmail.com

Wanneer uw profiel interessante aanknopingspunten biedt, nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *