KYOCERA Document Solutions continueert shirtsponsoring ADO Den Haag Vrouwen

Schiphol-Rijk – 12 augustus 2014:

KYOCERA zal dit seizoen opnieuw met haar naam op het shirt van het vrouwenteam van ADO Den Haag staan. Vandaag is het verlengingscontract ondertekend door Kees Punt van Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal en Etienne Hendriks, Managing Director van KYOCERA Document Solutions Nederland B.V.

et kyo

Dit is het tweede seizoen dat de naamgever van het stadion van ADO Den Haag shirtsponsor is van ADO Den Haag Vrouwen.

Etienne Hendriks: “Wij willen ook dit seizoen graag een ondersteunende rol spelen bij het verder professionaliseren van het vrouwenvoetbal in Nederland en van de ADO Vrouwen in het bijzonder. Wij wensen de selectie van ADO Den Haag Vrouwen veel succes en kijken uit naar een mooi seizoen met veel sportieve overwinningen.” Kees Punt: “Het is voor de continuïteit van ADO Den Haag Vrouwen van wezenlijk belang om sponsoren aan ons te binden en zeker nu we ook zijn begonnen met een beloftenelftal. Daarom zijn we ontzettend blij dat Kyocera ervoor heeft gekozen om ons te blijven ondersteunen.”

KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. KYOCERA Document Solutions Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop van geavanceerde en milieuvriendelijke documentoplossingen in Nederland. Het bedrijf voert een uitgebreid portfolio zwart-wit en kleurenprinters en multifunctionals. KYOCERA Document Solutions Nederland is een dochteronderneming van KYOCERA Document Solutions Inc., een divisie van KYOCERA Corporation. KYOCERA Corporation is een toonaangevende fabrikant van high-tech keramiek, elektronische componenten, zonnecellen en elektronische kantoormachines. Het hoofdkantoor en R&D centrum van dit industriële conglomeraat is gevestigd in Kyoto, Japan.

KYOCERA Document Solutions Nederland gelooft sterk in de toegevoegde waarde van partners die in nauw contact staan met de gebruikers van haar producten. Daarom worden de producten van KYOCERA alleen via geautoriseerde dealers en resellers in heel Nederland verkocht. KYOCERA Document Solutions Nederland is gevestigd in Schiphol-Rijk en heeft 80 werknemers.

 

 

Certificeringen KYOCERA Document Solutions Nederland maakt zich sterk voor de bescherming van het milieu, gaat zuinig om met natuurlijke hulpbronnen en streeft er als bedrijf naar een voorbeeldfunctie te vervullen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. KYOCERA Document Solutions Nederland is ISO14001 en ISO9001 gecertificeerd. Alle productielocaties van KYOCERA zijn wereldwijd ISO14001 gecertificeerd. Het transport van KYOCERA Document Solutions is uitbesteed aan DHL, ook een ISO14001 gecertificeerd bedrijf.

Bezoek voor meer informatie de website van KYOCERA Document Solutions Nederland: www.kyoceradocumentsolutions.nl.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *