Wederom optreden De Kraaien voor ADO DH – Feyenoord!

De bekende Haagse rapformatie De Kraaien zal net als afgelopen seizoen voorafgaand aan de wedstrijd van ADO Den Haag – Feyenoord op zondag 10 augustus aanstaande op het veld optreden. Afgelopen seizoen zette De Kraaien het Kyocera Stadion volledig op z’n kop voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord. Om ook dit seizoen weer goed in de sfeer te komen zullen ze het publiek voor de wedstrijd op hun eigen wijze opzwepen en dat belooft weer een mooi spektakel te worden!

kraaien-website

Koop dus snel uw kaarten voor de wedstrijd tegen Feyenoord, Support Our Team en geniet ook nog eens van een geweldig optreden van De Kraaien!

Wij adviseren alle supporters die al kaarten voor de wedstrijd in bezit hebben, om op tijd naar het stadion te komen om het optreden van De Kraaien niet te missen.

(Seizoen) Club Cardhouders mogen twee kaarten kopen voor deze wedstrijd!

Voor het thuisduel tegen Feyenoord mag ADO Den Haag elke Club Cardhouder 2 kaarten verkopen.

Ook Seizoen Club Cardhouders krijgen de mogelijkheid om 2 extra kaarten te kopen voor deze wedstrijd en andere supporters van ADO Den Haag mee te nemen! Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting op het kopen van extra kaarten. Dit geldt wel alleen via E-ticketing.

Voor het kopen van kaarten voor de wedstrijd tegen Feyenoord is een Club Card verplicht. Mocht u deze wedstrijd dus willen bezoeken moet u in het bezit zijn van een Club Card of iemand kennen met een Club Card die voor u een kaartje kan kopen.

Klik hier voor meer informatie over het aanschaffen van een ADO Den Haag Club Card

Klik hier voor een prijsoverzicht en bestel uw kaart(en) voor Feyenoord thuis simpel en snel online via E-ticketing!

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *