13 juli weer Open Dag bij ADO Den Haag!

opendag

 

 

ADO Den Haag zal het aankomende seizoen 2014/2015 wederom samen met de supporters feestelijk openen met een Open Dag. Op zondag 13 juli 2014 zal er in en om het Kyocera Stadion weer van alles worden georganiseerd voor jong en oud.

 

Uiteraard zullen de selectie en staf die dag aanwezig zijn om na de spelerspresentatie handtekeningen uit te delen. Naast het scoren van een handtekening is het ook de uitgelezen mogelijkheid om eens met je helden op de foto te gaan.

 

Naast deze activiteiten zullen er ook rondleidingen (o.a. toegang tot de kleedkamer en het spelershome), voetbalclinics voor de allerkleinste supporters en een wedstrijd tussen supporters en oud ADO Den Haag worden georganiseerd.

 

Supporters vs Oud ADO

 

Dit jaar maakten alle fans ook nog kans op iets heel spectaculairs. Het zou namelijk zo maar kunnen dat jij het op de Open Dag in het Kyocera Stadion mag opnemen tegen Oud-ADO! Alle fans kregen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor deze unieke wedstrijd. Uit alle inschrijvingen zullen de aankomende week 28 fans getrokken worden die het op mogen nemen tegen Oud-ADO met o.a. Cor Lems, Richard Knopper, Tommie van der Leegte, Rick Hoogendorp, Edwin Grunholz en Jeffrey Talan!

 

Clinic voor de jeugd

 

Voor ADO Den Haag-fans tussen de 8 en 13 jaar is er dit jaar ook nog iets nieuws. Er zullen op de Open Dag namelijk tussen 10:00 uur en 12:00 uur clinics worden georganiseerd op het veld in het Kyocera Stadion! Van 10:00 tot 11:00 uur zullen de trainers van de Jeugdopleiding professionele oefeningen uitzetten voor ADO Den Haag-fans van 8 t/m 10 jaar. Van 11:00 uur tot 12:00 uur is het de buurt aan alle kids van 11 tot en met 13 jaar. Per leeftijdscategorie is er slechts plaats voor 64 kinderen. De clinic voor kinderen van 8 t/m 10 jaar zit inmiddels vol. Voor de clinic voor kinderen van 11 t/m 13 jaar zijn er nog slechts enkele plekken beschikbaar. Geef je dus nog snel op via  het aanmeldingsformulier!

 

De kinderen die zich al hebben ingeschreven en een eerste bevestiging hebben ontvangen, krijgen eind van deze week alle informatie m.b.t. de clinic.

Bron : adodenhaag.nl

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *