Thomas Kristensen heeft zojuist zijn contract getekend bij ADO Den Haag

Thomas Kristensen (31), Deens international, heeft zojuist zijn contract getekend bij ADO Den Haag

Klein half uurtje geleden werden de contracten getekend.

ado1

Dit meld adodenhaa.nl


ADO Den Haag heeft middenvelder Thomas Kristensen vastgelegd voor de komende twee jaar met een optie voor nog een jaar. De Deen is 31 jaar en kwam de afgelopen zes seizoenen uit voor FC Kopenhagen. Kristensen maakte onderdeel uit van de ploeg die de laatste jaren Europa League en zelfs Champions League speelde. Daarvoor speelde hij vanaf 2002 voor Lyngby en Nordsjaelland. Ook speelde hij negen interlands voor Denemarken. Kristensen was deze zomer transfervrij en had meerdere opties in Europa en Nederland, hij koos voor de visie van ADO Den Haag.

 

Bq0QIa3CcAE4xuY

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *