Het adojournaal met een Tafeltennisclinic voor selectiespelers

Behoorlijk wat spelers van ADO Den Haag tafeltennissen vrij fanatiek tussen de trainingen door in het spelershome van het Kyocera Stadion. Een mooie reden om de regerend en naar alle waarschijnlijkheid ook aanstaand landskampioen Taverzo/Enjoy & Deploy Zoetermeer te vragen om de spelers wat tips te geven en met hen te oefenen. En ondanks de finale om het kampioenschap van zondag stond het eerste team dinsdagmiddag klaar om onze jongens wat bij te brengen aan de tafeltennistafel!

P1440869-BorderMaker

Borna Kovac uit Kroatië, Jan Zibrat uit Slovenie en Rajko Gommers uit Nederland lieten als spelers om te beginnen even zien hoe het moest. De ADO Den Haagspelers keken vol bewondering toe. Coach Martin Brinkhoff en teammanager Ruud van Graafeiland gaven uitleg en advies.

Tekst : adodenhaag.nl

Het adojournaal was er ook bij en we maakten een verslag.

Foto : Alberto

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *