Oproep van FCDH Middennoord

Supporters,

Aanstaande zondag is het weer zover. FC Den Haag gaat zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen spelen. FCDH Middennoord wil dit niet zomaar voorbij laten gaan. Onze laatste thuiswedstrijd moet een waar spektakel worden. Iedereen moet prachtige herinneringen overhouden aan een zwaar seizoen, daarom moeten wij dat ene puntje pakken zondag.

m n site-BorderMaker

Wij als FCDH Middennoord zullen deze wedstrijd op de lange zijde voor sfeer zorgen. Zo zal er op de lange zijde een choreografie komen van sheets. Het is de bedoeling dat iedereen deze gekleurde sheets laat liggen tot de spelers het veld op komen. Op het moment dat de spelers het veld betreden vragen wij iedereen zijn sheet omhoog te houden zodat onze sfeeractie een prachtig effect krijgt. Wij roepen alle supporters op om op de lange zijde hieraan mee te werken. Sfeer maak je immers met z’n allen.

Tevens zal FCDH Middennoord het kidsvak van een choreografie van vlaggen voorzien. Ook hier zullen wij ons voor inzetten om dit te kunnen laten slagen. Het moet een voetbalfeest worden vol met sfeer.

Daarnaast heeft iedereen kunnen lezen dat er optredens komen van DJ The Darkraver versus Outsiders. Ook wil FCDH Middennoord stil staan bij de vreselijke situatie van oud speler Ferrie Bodde. Wij roepen supporters op om tijdens de 6e minuut te gaan staan en te klappen voor Ferrie.

Buiten deze acties zullen er nog vele activiteiten plaatsvinden. FCDH Middennoord is er klaar voor jullie ook?

Tot zondag!

Directe link:

2 Reacties op Oproep van FCDH Middennoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *