het adojournaal met Total en ADO Den Haag bezegelen samenwerking

Vanaf heden zijn TOTAL Tankstations Jongeneel en ADO Den Haag partners, de samenwerking tussen beide bedrijven is donderdag 17 april officieel ondertekend.

P1440257-BorderMaker

Dit in aanwezigheid van spelers Gianni Zuiverloon en Mitchell Schet.

P1440232-BorderMaker

Zij beschikten al over een TOTAL Tankpas, net als alle medewerkers van ADO Den Haag, maar zij gingen ook nog eens met een perfect schone auto naar huis na een bezoek aan de Carwash bij Tankstations Jongeneel aan de afrit van de A13 in Nootdorp/ Den Haag.

P1440235-BorderMaker

Het tankstation dat onlangs is uitgeroepen tot beste TOTAL tankstation van Europa biedt veel meer services dan een gemiddeld tankstation.

De samenwerking gaat de club, maar ook supporters en sponsors, voordeel opleveren. Wie tankt bij één van de TOTAL Tankstations in heel Nederland, spaart met een TOTAL Clubcard punten voor zichzelf maar, na registratie, ook geld voor ADO Den Haag.

De TOTAL Clubcard is gratis verkrijgbaar op elk TOTAL tankstation. Bij TOTAL Tankstations Jongeneel gaan de komende tijd nog meer leuke acties plaatsvinden, houdt zodoende deze website in de gaten. In de shop van het tankstation in Nootdorp/ Den Haag naast Hotel Van der Valk lag voor de gelegenheid van de ondertekening vers ADO Den Haag ijs in de vitrine.

P1440243-BorderMaker

Volgens Zuiverloon en Schet zeker een aanrader!

Tekst : Adodenhaag.nl

Foto’s : Alberto

Adojournaal was erbij een maakte een verslag.

Directe link:

1 reactie op het adojournaal met Total en ADO Den Haag bezegelen samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *