adojournaal met het Sfeerteam AdoVrouwen, Kids en de Paashaas

adojournaal met  sfeerteam Adovrouwen op 18 april!

vrouwen twente

 

Op vrijdag 18 april speelde ADO Den Haag Vrouwen voor de laatste keer dit seizoen in het Kyocera Stadion. De tegenstander was FC Twente. Na 18 april staan er nog drie uitwedstrijden op het programma tegen Ajax (25 april), PSV/FCE (23 mei) & Heerenveen (6 juni). Voor de wedstrijd ADO Den Haag – FC Antwerp wordt er op 30 mei uitgeweken in verband met het WK Hockey 2014.

Het adojournaal was erbij en maakte van de kids die met teams het veld opkomen en verslag, en nieuw in de rust mogen ze ook schieten op het doel, deze keer is dat de Paashaas zelf.

Het sfeerteam zal weer wat mooie sfeeracties op touw zetten.

Mascottes Stricky en Storky komen langs en ook de Paashaas brengt een bezoek aan het Kyocera Stadion. Daarnaast is het officiële uittenue van ADO Den Haag Vrouwen te koop voor maar € 35,-.

Heb jij altijd al mee willen helpen aan een sfeeractie bij ADO Den Haag? Schrijf je dan nu in. Op vrijdag 18 april organiseert het Sfeerteam namelijk een leuke actie waarbij wij de nodige hulp kunnen gebruiken.

Indien jij je opgeeft word je op de wedstrijddag om uiterlijk 19:00 uur verwacht. Als je beschikt over een ADO Den Haag trainingspak of shirt, willen wij je vragen deze aan te trekken.

Let op, je dient wel in het bezit te zijn van een toegangskaart welke gekocht kan worden bij de receptie in het Kyocera Stadion.

Schrijf je nu in via sfeerteam@adovrouwen.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *