adojournaal met de vrijdagbabbel van 25-4-2014

Kom zondag ruim op tijd naar het Kyocera stadion!

vrijdagbabbel

De wedstrijd ADO Den Haag – AZ van aankomende zondag zal erg druk bezocht worden. Er zijn al meer dan 13.500 kaarten verkocht, dus dat wordt een heerlijk gevuld Kyocera stadion. Wij adviseren iedereen die al een kaart in bezit heeft zondag ruim op tijd naar het stadion te komen om het optreden van The Darkraver vs Outsiders en alle andere sfeeracties niet te missen. Vanaf 13:45 zal er al een DJ op de middenstip staan en zorgen voor entertainment. Alle reden om ruim op tijd naar het stadion af te reizen!

Nog geen kaarten voor ADO Den Haag – AZ? Via ADO Den Haag E-ticketing kunt u nu heel gemakkelijk ZONDER Club Card kaarten bestellen!

KLIK HIER OM DIRECT ONLINE KAARTEN TE BESTELLEN

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *