Nec-Adodenhaag 3-1 slechte start van het 2e bedrijf

Eindelijk weer een goed gevuld uitvak, een kleine 250 supporters waren afgereisd naar Nijmegen.

Zoals iedereen al weet, we hebben deze pot niet gewonnen.

De sfeer zat er goed in, het uitvak was goed te horen met de bekende liedjes.

Maar het liep weer een beetje anders dat we allemaal voorspelt hadden.

Omroep west meld op hun website, De ‘zes punten-wedstrijd’ tussen NEC en ADO Den Haag is zondag met 3-1 gewonnen door de Nijmegenaren. De eerste helft was spectaculair. Na rust besliste NEC de wedstrijd met de 3-1. ADO Den Haag moet  na zondag op de laatste plaats in de eredivisie te staan.

Ja word je allemaal niet vrolijk van dacht ik zo.

Het is niet te vatten wat er met ons cluppie gebeurd, we zitten echt in de hoek waar de klappen vallen.

Zoals jullie weten zijn wij in eerste instantie supporters van ons cluppie.

Maar omdat ik ( nu spreek ik even voor mezelf) zo dicht bij de groep sta, en iedereen ook beter ken door mijn babbels enz.

Sta ik er anders in dan zeg maar voor dat we tv gingen maken, ik praat met de jongens meer zonder camera dan met de camera.

In die gesprekken, waar ik denk dat we als een soort vrienden zitten met elkaar, hoor ik alleen maar dat het hele team ook graag wil winnen.

En natuurlijk ik ben eerlijk het gaat niet goed, we staan laatste, en we krijgen nog een paar zware tegenstanders achter elkaar.

Maar het doet me pijn (komt ook dat ik er tussen zit) als er spelers en de trainer worden uitgefloten of toe gezongen dat we klaar met ze zijn.

Ik zit nu achter me scherm, het is de volgende dag, lekker vroeg wakker, alles eerst op een rijtje gezet.

En voel het zelfde als gister, ben nog steeds verziekt.

Maar ik verdom het om tijdens een wedstrijd mijn team af te vallen, ik ga naar de wedstrijden om me trots aan te moedigen.

Zing niet mee met die liedjes, ga ook niet van me vak af, we zitten normaal met een klein groepje bij de uitwedstrijden, en ik begrijp best als je weer eens een wedstrijdje mee pakt, dat je er snel weer klaar mee bent, maar je kunt niet van supporters die altijd gaan verwachten dat ze zo iets doen.

Maar ik respecteer iedereen, iedereen mag zijn eigen keuze maken, mijn keuze is dat ik achter me team blijf staan.

Hoor er weer een paar denken, ja Alberto lekker makkelijk jij bent net terug uit Spanje jij kan lekker overal binnen, niet gek dat jij voor de club bent.

Nou ik kan jullie vertellen, betaal alles zelf, heb gewoon een seizoenskaart op Vak M, krijg geen kortingen, we mogen zitten als er plek is bij de spelerstunnel dat is ons voordeel die we hebben, Als we dan zouden winnen, zijn we dichterbij voor de interviews , anders van vakkie m naar de overkant zit iedereen al thuis .

Ik was vroeger ook geen lieverdje (nog steeds niet) maar toen ik de keuze maakte om wat er ook gebeurd achter mijn team te blijven staan, werd me iets duidelijk.

Het is namelijk veel makkelijker om altijd achter je club te staan dat dan weer zeiken en dan weer lachen, ik lach altijd en geloof me er is een nieuwe wereld voor me open gegaan.

Ik ga kappen met deze preek, hoop dat we snel onze punten gaan pakken.

Blijf achter je team staan, doe geen domme dingen, ze gaan er echt niet beter door spelen, blijf er achter staan zoals gisteren in de eerste helft. dan komt alles wel goed.

Hou van me cluppie, ik mag de meeste van jullie ook, maar kom op nou wij zijn meestal de eerste met een actie of liedjes, laten we de eerste club zijn die altijd achter zijn team blijft staan.

Alberto

 

 

Directe link:

7 Reacties op Nec-Adodenhaag 3-1 slechte start van het 2e bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *