Miniconcert van De Kraaien bij ADO DH – Feyenoord!

De bekende Haagse rapformatie De Kraaien zal voorafgaand aan de wedstrijd van ADO Den Haag – Feyenoord op zaterdag 25 januari aanstaande op het veld een miniconcert geven. De Kraaien braken in 2012 door met het nummer ‘Ik vind je lekker’. Om voor de wedstrijd tegen Feyenoord goed in de sfeer te komen zullen ze het publiek voor de wedstrijd op hun eigen wijze opzwepen en dat belooft bij De Kraaien altijd een mooi spektakel!

Koop dus snel je kaarten voor de wedstrijd tegen Feyenoord, Support Our Team en geniet ook nog eens van een geweldig miniconcert!

Ook adviseren wij alle supporters die kaarten voor de wedstrijd in bezit hebben, om op tijd naar het stadion te komen om het optreden van de Kraaien niet te missen.

(Seizoen) Club Cardhouders mogen twee kaarten kopen voor deze wedstrijd!

Voor het thuisduel tegen Feyenoord mag ADO Den Haag elke Club Cardhouder 2 kaarten verkopen.

Ook Seizoen Club Cardhouders krijgen de mogelijkheid om 2 extra kaarten te kopen voor deze wedstrijd en andere supporters van ADO Den Haag mee te nemen! Seizoen Club Cardhouders krijgen 10% korting op het kopen van extra kaarten. Dit geldt wel alleen via E-ticketing.

Voor het kopen van kaarten voor de wedstrijd tegen Feyenoord is een Club Card verplicht. Mocht u deze wedstrijd dus willen bezoeken moet u in het bezit zijn van een Club Card of iemand kennen met een Club Card die voor u een kaartje kan kopen.

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *